Chlapeček Alfonso je typ Cayetano, je to realistická panenka od firmy Paola Reina ze Španělska spadající do skupiny panenek Las Amigas. Alfonso je vysoký 32 cm, má celé tělíčko vyrobené z kvalitního vinylu, že je chlapeček se pozná pouze oblečku, pohlaví není znázorněno. Je snědé pleti, má krátké černé vlasy a modré nemrkací oči. Chlapečci na rozdíl od holčiček v této skupině panenek nemají nalepené řasy. Alfonso má na sobě šedé tričko, žluté manšestrové kalhoty s hnědými kšandami a šedé ležérní... Celý popis

Koupit za 1 015 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Chlapeček Alfonso je typ Cayetano, je to realistická panenka od firmy Paola Reina ze Španělska spadající do skupiny panenek Las Amigas. Alfonso je vysoký 32 cm, má celé tělíčko vyrobené z kvalitního vinylu, že je chlapeček se pozná pouze oblečku, pohlaví není znázorněno. Je snědé pleti, má krátké černé vlasy a modré nemrkací oči. Chlapečci na rozdíl od holčiček v této skupině panenek nemají nalepené řasy. Alfonso má na sobě šedé tričko, žluté manšestrové kalhoty s hnědými kšandami a šedé ležérní sáčko.  Na nohou má černé boty s tkaničkami.
Panenka splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 3 let. Realistické panenky a miminka od firmy Paola Reina udělají Vaší holčičce radost, protože jsou nejen jako živá, ale jsou také balena v  dárkové krabici a voní po vanilce.
Video panenky
 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Paola Reina
Barva vlasů s černými vlasy