Vydejte se s námi do světa nekonečné fantazie a jemného humoru, jenž je otevřený nejen dětem, ale i dospělým s duší dítěte. Pohádky pro dospělé děti a nedospělé dospělé, které svým stylem navazují na poetiku pohádek Oscara Wilda a Ludvíka Aškenazyho, doplňují citlivé ilustrace Markéty Vydrové. Přemýšleli jste někdy nad tím, v co se promění hvězdy, když spadnou z nebe? O tom, zda i na první pohled chladné sněhové vločky zatouží po hřejivém pocitu lásky? Co se stane, když se písmenka v knize rozhodnou,... Celý popis

Koupit za 132 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vydejte se s námi do světa nekonečné fantazie a jemného humoru, jenž je otevřený nejen dětem, ale i dospělým s duší dítěte. Pohádky pro dospělé děti a nedospělé dospělé, které svým stylem navazují na poetiku pohádek Oscara Wilda a Ludvíka Aškenazyho, doplňují citlivé ilustrace Markéty Vydrové.
Přemýšleli jste někdy nad tím, v co se promění hvězdy, když spadnou z nebe? O tom, zda i na první pohled chladné sněhové vločky zatouží po hřejivém pocitu lásky? Co se stane, když se písmenka v knize rozhodnou, že se pomíchají? Nebo že bílé čáry, které za sebou nechávají letadla, jsou vlastně vstupními branami do nebe, jimiž se můžete dostat za těmi, kteří tu už s námi nejsou?
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2011
Nakladatelství Triton
Autor David Laňka
Počet stran 64
Výrobce Triton
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 303 gramů
ISBN 978-80-7387-479-7
Zobrazit více parametrů