Banánový šejk s cvrččím proteinem Maximálně čistý zdroj bílkovin, minimálně chemických nesmyslů. Výživnější než syrovátka, udržitelnější a s nejlepším pocitem v žaludku. Skutečná čokoládová chuť bez chemických nesmyslů. Chutná už s vodou, ale pro extrémní dobrůtku alá čokoládový milkšejk doporučujeme smíchat s rostlinným mlékem. Doporučujeme také vyzkoušet vynikající jahodovou nebo čokoládovou příchuť. - Produkt Adama Ondry - Opravdový lyofilizovaný banán - 75 % protein Proč je Sens Banana blend... Celý popis

Koupit za 559 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Banánový šejk s cvrččím proteinem
Maximálně čistý zdroj bílkovin, minimálně chemických nesmyslů. Výživnější než syrovátka, udržitelnější a s nejlepším pocitem v žaludku. Skutečná čokoládová chuť bez chemických nesmyslů. Chutná už s vodou, ale pro extrémní dobrůtku alá čokoládový milkšejk doporučujeme smíchat s rostlinným mlékem. Doporučujeme také vyzkoušet vynikající jahodovou nebo čokoládovou příchuť.

- Produkt Adama Ondry
- Opravdový lyofilizovaný banán
- 75 % protein

Proč je Sens Banana blend lepší než jiné proteiny? 
Standardní proteinové mixy obsahují plno nekvalitních a umělých přísad. Jako zdroj proteinu využívají syrovátku, která pochází z mléka z velkochovů a často obsahuje různá pochybná rezidua. Mnoho lidí má problém syrovátku strávit, což má za následek nepříjemné nadýmání a plynatost. Rostlinné proteiny zase neobsahují ideální spektrum aminokyselin a navíc v sobě nemají přirozeně žádné mikroživiny navíc. Sens čokoládový proteinový mix je perfektní kombinací rostlinného a živočišného proteinu s optimálním spektrem aminokyselin. Je dobře stravitelný a cvrččí protein je navíc bohatým zdrojem vlákniny, vitamínu B12 a železa. 
Jak Sens Banana blend chutná?
Jako ten nejkrémovější banánový milkshake. Nevěříte? Zkuste ho sami s ovesným mlékem. V našem BANANA blendu jsou pravé lyofilizované banány! A teď to, co tě asi zajímá nejvíc: cvrččí protein je super výživný, ale nijak neovlivňuje výslednou chuť proteinového mixu.
Jak vznikl Banana protein blend s Adamem Ondrou?
Adam byl od začátku fanouškem Sens produktů. Pořád nám říkal, že by náš proteiňák měl mít více příchutí a tak jsme museli jednat. Vyzkoušeli jsme mnoho variant, ale dvě příchutí byly jasně nejlepší. Tyto dvě možnosti jsme rozeslali Adamovým fanouškům, aby rozhodli, která příchuť se má stát šampionovou volbou. Bylo jasno. Banán vyhrál. Lahodná chuť, složení a pořádná dávka lyofilizovaných banánů nás prostě přesvědčili. 

Maximum výkon, minimum odpad!

Krom nadšence do udržitelné sportovní výživy je Adam Ondra hlavně špičkovým lezcem. Mezi jeho úspěchy patří například účast na Olympijských hrách, vylezení Dawn Wall v Yosemitech, nespočet světových titulů nebo překonání první cesty za 9C, dodnes nejtěžší skalní cesty na světě.
Udržitelný protein
Stejně kvalitní bílkoviny jako nejlepší hovězí maso. 100x méně CO2. 

Cvrččí protein je naše inovativní cesta k maximální výživě minimálním dopadem na planetu. 
Obal tak ekologický, že až kvete
Na nový, EXTRA-udržitelný obal jsme pyšní! 100% kompostovatelný i v domácím kompostéru za pouhých 60 dní. Biobariéra s japonským kraftovým papírem, potištěné ekologickými barvami, zapačetěno lepidlem z cukrové třtiny a etiketa vyrobená z trávy! Maximální ochrana dobrot, minimálně nehnojených kytek.
Chcete zkusit něco víc?
V Asii je jedlý hmyz, jako jsou cvrčci, kobylky a červíci běžnou stravou miliónů obyvatel již po staletí. Nyní se tento trend přesouvá i k nám, tak neváhejte a buďte u toho!

Jestli se na výzvu v podobě celého hmyzu zatím necítíte, koukněte na širokou nabídku našich zdravých chipsů i mnoha dalších pochoutek ze zpracovaného hmyzu, kde o něm vůbec nebudete vědět a přesto se neochudíte o všechny výhody a proteinovou nálož.

Nejen pro sportovce je také určena samostatná velká kategorie proteinové výživy, kde najdete spoustu zdravých a udržitelných alternativ k běžným proteinům, které často mají k přírodní formě velmi daleko.

Neváhejte a dopřejte si tuhle zdravou pochoutku budoucnosti už dnes!

Přirozená chuť a síla z ingrediencí, kterým rozumíte

- Bez laktózy
- Cvrččí mouka
- Banány
- Čekanka
- Slunečnicový protein
- Hrachový protein
- Guarová guma
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Sens Foods
Příchuť banán