Alena Bára Doležalová, Miloš Novotný Počet stran: 64 Formát: A4 Vazba: V1 1. a 2. díl Slabikáře pokračují v postupném vyvozování písmen a čtení slov. Žáci se již také seznamují s krátkými texty a učí se s nimi pracovat. Všechny úkoly a cvičení podporují nácvik čtení a psaní s porozuměním. Nabízíme také variantu 1. a 2. dílu Slabikáře vázanou společně do pevné mechové vazby. 3. díl Slabikáře má již čítankový charakter. Texty jsou řazeny od jednodušších k obtížnějším a žáci jsou vedeni k systematické... Celý popis

Koupit za 66 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Alena Bára Doležalová, Miloš Novotný Počet stran: 64

Formát: A4

Vazba: V1

1. a 2. díl Slabikáře pokračují v postupném vyvozování písmen a čtení slov. Žáci se již také seznamují s krátkými texty a učí se s nimi pracovat. Všechny úkoly a cvičení podporují nácvik čtení a psaní s porozuměním.

Nabízíme také variantu 1. a 2. dílu Slabikáře vázanou společně do pevné mechové vazby.

3. díl Slabikáře má již čítankový charakter. Texty jsou řazeny od jednodušších k obtížnějším a žáci jsou vedeni k systematické práci s nimi.

V každém dílu Slabikáře jsou pokyny pro žáky uváděny pomocí piktogramů. Postupně, jak žáci umějí přečíst jednotlivá slova v pokynech, jsou piktogramy nahrazovány slovy či celým psaným pokynem.

Druhé číslování v horní části jednotlivých stránek je uvedeno i ve všech dílech Slabikáře, stejně tak jsou zařazeny i pokyny k vysvětlení práce s úkoly na jednotlivých stranách v dolní části každé strany.
Zobrazit více

Parametry

Druh pro základní školy
Autor Alena Bára Doležalová, Miloš Novotný
Jazyk české
Nakladatelství Nakladatelství Nová škola Brno
Rok vydání 2022
Výrobce NNS
Počet stran 64