Veganská strava nemusí být jen o chroupání salátů a košťálů – i bez živočišných složek můžete vytvořit plnohodnotná jídla. Stačí jen mít správnou inspiraci a zjistíte, že s ovocem, zeleninou, luštěninami a obilovinami se dá doslova kouzlit. Připravte si výživné snídaně, upečte hříšně dobré dezerty a odlehčete jídelníček zdravými hlavními chody. Jako bonus najdete u každého z více než 100 receptů tipy a zajímavosti, které dají vašemu vaření nový rozměr. O autorce: Monika Brýdová Monika Brýdová... Celý popis

Koupit za 327 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Veganská strava nemusí být jen o chroupání salátů a košťálů – i bez živočišných složek můžete vytvořit plnohodnotná jídla. Stačí jen mít správnou inspiraci a zjistíte, že s ovocem, zeleninou, luštěninami a obilovinami se dá doslova kouzlit. Připravte si výživné snídaně, upečte hříšně dobré dezerty a odlehčete jídelníček zdravými hlavními chody. Jako bonus najdete u každého z více než 100 receptů tipy a zajímavosti, které dají vašemu vaření nový rozměr.
O autorce:
Monika Brýdová Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Žánr: moderní kuchařky zdravé kuchařky
Jazyk: čeština
Počet stran: 232
Datum vydání: 24.10.2022
Formát: 167 x 225 mm
Nakladatelství: CPRESS
Hmotnost: 0,664
Typ: Kniha Vazba vázaná s laminovaným potahem
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2022
Nakladatelství Computer Press
Autor Monika Brýdová
Počet stran 232
Výrobce CPress
Vazba pevná
Jazyk české
Váha 664 gramů
ISBN 978-80-264-4426-8
Zobrazit více parametrů