Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci! V lese i na zahrádce se pořád něco děje. V lesní školce mají napilno s neposednými mláďaty, včely trénují na závody, žížaly nacvičují taneček na ples a cvrček ladí svoje housličky. Každý den je zkrátka plný zážitků a zvířátka se o ně ráda podělí. Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými... Celý popis

Koupit za 199 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
V lese i na zahrádce se pořád něco děje. V lesní školce mají napilno s neposednými mláďaty, včely trénují na závody, žížaly nacvičují taneček na ples a cvrček ladí svoje housličky. Každý den je zkrátka plný zážitků a zvířátka se o ně ráda podělí. Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými písmeny abecedy. Kniha je vhodná také pro prvňáčky, kteří se učí číst genetickou metodou.
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2022
Nakladatelství Fragment
Autor Dagmar Medzvecová
Počet stran 56
Výrobce Fragment
Vazba pevná
Jazyk české
Váha 443 gramů
ISBN 978-80-253-5889-4
Zobrazit více parametrů