Svět duality předkládá každodenně na tisíce otázek typu: Kdo jsem, kam kráčím, kde končí má pravda a začíná pravda druhého, co je má realita a co iluze, co je realitou druhých a do iluzí... Tajemství života i věčná hádanka spočívá ve vhledech omezených fyzickými, mentálními i energetickými možnostmi těla, které jsou umožněny individualizovanému vědomí a odkrývají tak pouze části cesty. Tím je zachována možnost pracovat z přítomnosti, plně ji prožít a posléze zakomponovat jako další dílek skládanky... Celý popis

Koupit za 529 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Svět duality předkládá každodenně na tisíce otázek typu: Kdo jsem, kam kráčím, kde končí má pravda a začíná pravda druhého, co je má realita a co iluze, co je realitou druhých a do iluzí... Tajemství života i věčná hádanka spočívá ve vhledech omezených fyzickými, mentálními i energetickými možnostmi těla, které jsou umožněny individualizovanému vědomí a odkrývají tak pouze části cesty. Tím je zachována možnost pracovat z přítomnosti, plně ji prožít a posléze zakomponovat jako další dílek skládanky do obrazu našeho života. Život sám pak nabízí nepřeberné množství situací, jak se zachovat a posléze i pochopit skrze dopady našich vlastních rozhodnutí na nás, co měl v úmyslu on v kontrastu s tím, jak jsme se úkolu zhostili my. Zdá se, že máme nekonečné množství času v mna a mnoha vtěleních i variant k tomu, abychom nalezli pravdu vlastního bytí v souladu s pravdou veškerenstva, které skrze naše vtělení zažívá nezměrnost svých možností.

Rozhovory s intenzivními muži pod dvojsmyslným názvem (poly dštění mužů / polidštění mužů). Co je lepší? Rozhodně se můžeme inspirovat. Igor Chaun, Jaroslav Vydržel, Zdeněk Sokol, Petr Bendl, Jaroslav Kovanda, Miloš Vacík, Julius Hůlek.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce K4K publishing