Autor : Hana Benešová, Popis : Zažijte 10 vykutálených pohádek v novém světle! V této ilustrované knížce najdete 10 známých pohádek. Setkáte se s vašimi oblíbenými a dobře známými pohádkovými postavami. Jejich dobrodružství jsou zveršována do podoby, jež přináší svěží vítr do známých příběhů. Verše jsou tak jednoduché a chytlavé, že si je budou děti pamatovat snad i ve snu! Kniha je zakončena originální autorskou pohádkou, zveršovanou podle skutečného příběhu o narození dvojčátek Sáry a Míny.... Celý popis

Koupit za 254 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Autor : Hana Benešová, Popis :
Zažijte 10 vykutálených pohádek v novém světle!
V této ilustrované knížce najdete 10 známých pohádek. Setkáte se s vašimi oblíbenými a dobře známými pohádkovými postavami. Jejich dobrodružství jsou zveršována do podoby, jež přináší svěží vítr do známých příběhů. Verše jsou tak jednoduché a chytlavé, že si je budou děti pamatovat snad i ve snu!
Kniha je zakončena originální autorskou pohádkou, zveršovanou podle skutečného příběhu o narození dvojčátek Sáry a Míny. Prostřednictvím tohoto něžného a místy napínavého příběhu děti zjistí, jak se dostaly na tento svět. A co víc, tuto pohádku ilustrovaly děti ze Základní školy Sloupnice.
Jsou to zkrátka pohádky se šťastným koncem, jak to má být!
Druh sortimentu : Kniha, Název : Vykutálené pohádky nejen pro dvojčata, Jazyk : Čeština, Počet stran : 46
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2024
Nakladatelství Sonet
Autor Hana Benešová
Počet stran 46
Výrobce Sonet
Vazba pevná
Jazyk české
ISBN 978-80-908898-1-1
Zobrazit více parametrů