O chloupek Nešika pan Wallace se zamiloval do krásné Wendolene. Jeho pes Gromit je mezitím obviněn ze zabíjení ovcí a uvězněn. Wallace bude muset nasadit všechny páky, aby svého kamaráda vysvobodil a našel skutečného viníka. Cesta na Měsíc Víte, že Měsíc je ze sýru? V animovaném světě, kde žije pan Wallace a jeho chytrý pes Gromit, to ví každý. K vydařenému svátečnímu pikniku na tomto vesmírném tělese chybí jen maličkost: kosmická raketa. Jak všechno dopadne, uvidíte ve filmu Cesta na měsíc, oceněném... Celý popis

Koupit za 69 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

O chloupek
Nešika pan Wallace se zamiloval do krásné Wendolene. Jeho pes Gromit je mezitím obviněn ze zabíjení ovcí a uvězněn. Wallace bude muset nasadit všechny páky, aby svého kamaráda vysvobodil a našel skutečného viníka.

Cesta na Měsíc
Víte, že Měsíc je ze sýru? V animovaném světě, kde žije pan Wallace a jeho chytrý pes Gromit, to ví každý. K vydařenému svátečnímu pikniku na tomto vesmírném tělese chybí jen maličkost: kosmická raketa. Jak všechno dopadne, uvidíte ve filmu Cesta na měsíc, oceněném v roce 1990 nominací na Oscara a milovaném malými i velkými diváky na celém světě.

Gastromat
Snídaně je oblíbeným jídlem Wallace a Gromita. Aby si ji nemuseli chystat sami, sestrojí Wallace gastromat – kuchaře a číšníka v jednom. Gromit ale robotovi nedůvěřuje a má pro to dobrý důvod!

Telemazec
Wallace si sestrojí přepínač na televizi. Když však jednou potřebuje bleskově změnit program, objeví, že jeho vynález má jisté vady.

Hi–tech fotbálek
Wallace by rád porazil Gromita ve fotbale. Opráší proto svůj stroj na střílení gólů. Už se zdá, že uspěje – jenže Gromit má schovaný tajný trumf.

Sněhulákotron
Začíná každoroční soutěž o nejlepšího sněhuláka a Wallace je rozhodnut vyhrát za každou cenu. S pomocí jeho sněhulákotrona by to měla být záležitost stisknutí několika tlačítek. Gromit ale tuší, že to nedopadne dobře.

Turbovařič
Uklízení po jídle je nanejvýš obtěžující záležitost. S pomocí nového Wallaceova vynálezu by to měla být hračka, stačí jen mít dostatek elektrického proudu. Všechno jde dobře, ale jen do chvíle, než začnou světla zběsile poblikávat.
Zobrazit více

Parametry

Žánr animované
Originální název Wallace & Gromit: A Grand Day Out
Distributor BOHEMIA MOTION PICTURES
Typ filmy
Režie Nick Park
České titulky ne
Český dabing ano
Druh nosiče DVD
Zobrazit více parametrů