12let na českém trhu !  „ZAPky“  si za 12 let získaly důvěru a přízeň mezi zákazníky v České republice i na Slovensku. Milion ročně vyráběných autobaterií ZAP je distribuováno do 60 zemí světa. „ZAPky“ můžeme doporučit jak do vašich osobních, tak i do nákladních vozidel. Vynikají životností a výkonem. Pro osobní vozidla nabízíme dvě řady - spolehlivou ZAP PLUS a silnou SILVER PREMIUM, pro vozidla vyšší střední třídy s maximální výbavou. Pro nákladní vozy zvolte řadu TRUCK PROFESSIONAL. Zařaďte se... Celý popis

Koupit za 3 446 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

12let na českém trhu !  „ZAPky“  si za 12 let získaly důvěru a přízeň mezi zákazníky v České republice i na Slovensku. Milion ročně vyráběných autobaterií ZAP je distribuováno do 60 zemí světa. „ZAPky“ můžeme doporučit jak do vašich osobních, tak i do nákladních vozidel. Vynikají životností a výkonem. Pro osobní vozidla nabízíme dvě řady - spolehlivou ZAP PLUS a silnou SILVER PREMIUM, pro vozidla vyšší střední třídy s maximální výbavou. Pro nákladní vozy zvolte řadu TRUCK PROFESSIONAL. Zařaďte se mezi naše spokojené zákazníky, kteří se vracejí pro svoji další „ZAPku.“
Záruka čerstvosti ZAP FRESH – námi prodávané autobaterie jsou ve 100% stavu, jsou plně nabité a maximálně čerstvé! Průměrné stáří prodaných autobaterií je nejvýše 10 týdnů. Dodáme vám autobaterie přímo z továrny, bez mezičlánku. Nikde jinde nekoupíte čerstvější.  Autobaterie skladujeme v optimálních podmínkách vytápěného skladu.
 
ZAP TRUCK PROFESSIONAL od 120Ah do 180Ah HD
BEZÚDRŽBOVÁ*OTŘESUVZDORNÁ*ODVĚTRÁVANÉ VÍKO AUTOBATERIE
Baterie určená pro nákladní auta, kamiony, autobusy a stavební stroje. Je vhodná pro vozy s vysokou spotřebou el. energie (elektrická plošina, vytápěná kabina, chladírenské vozy, napájení většího množství spotřebičů).
Mohutná konstrukce desek a separátory ze skelných vláken ještě zvyšují otřesuvzdornost a prodlužují životnost baterie.
Baterie poskytuje dostatečně vysoký startovací proud pro startování velkých a silných motorů, má podstatně zlepšenou odolnost proti cyklickému namáhání, nevyžaduje údržbu dle normy EN.
Maximální otřesuvzdornost
Vysoká odolnost vůči cyklickému namáhání
Bezúdržbovost dle standardů EN.
Zobrazit více

Parametry

Napětí 12 V
Startovací proud 950 A
Výrobce ZAP
Kapacita 120 Ah
Výška 230 mm
Šířka 175 mm
Délka 350 mm
Bezúdržbová ano
Zobrazit více parametrů