Nejslavnější dobrodružství malého myšáka s velkou osobností Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství! Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak. Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák zapsal do historie.Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství!... Celý popis

Koupit za 311 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Nejslavnější dobrodružství malého myšáka s velkou osobností

Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství! Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak. Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák zapsal do historie.Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství!
Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak.
Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák zapsal do historie.
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2018
Nakladatelství Egmont
Autor Walt Disney
Počet stran 196
Výrobce Egmont
Vazba vázaná s laminovaným potahem
Jazyk české
Váha 849 gramů
ISBN 978-80-252-4425-8
Zobrazit více parametrů